Hráči "A" mužstva porazili favorizovaný celok TJ Horná Krupá

    Dnes odohralo naše "A" mužstvo prípravný zápas proti aktuálne prvému celku VI. ligy Meva sport TJ Horná Krupá. Súper, aj keď nie v plnom zložení, bol pred zápasom považovaný za favorita stretnutia, ale dianie na hracej ploche tomu nezodpovedalo. Naši hráči sa od úvodu stretnutia nezlakli svojho súpera a v 1. polčase jasne kontrolovali hru, čomu nasvedčoval aj polčasový stav stretnutia - 3:1 pre naše mužstvo. Gólovo sa presadili Samák, Lukáš Jurina a Gažovič. Súperovi sa podarilo znížiť stav stretnutia peknou strelou z priameho kopu. V 2. polčase už bola Horná Krupá o poznanie aktívnejšia, ale ani to jej nestačilo na bojovný výkon nášho mužstva. Stav stretnutia sa im podarilo korigovať na 2:3 už len z pokutového kopu.

    Vo veľmi dobrom svetle sa v zápase prezentovali aj dve nové posily nášho mužstva Jakub Svitek a Marián Nagy. Svitek predviedol v 2. polčase pár veľmi pekných brankárskych zásahov a Marián Nagy bol veľmi aktívny v strede poľa. Obaja potvrdili, že budú pre mužstvo výraznou posilou.

    Výkon pod taktovkou nového trénera Petra Neslušana je veľkým prísľubom do budúcna a všetci hráči sa na ňom podielali bojovnosťou a oduševnením.

FK BK - H. Krupá 3:2 /3:1/- Samák, Jurina L., Gažovič - Mikláš, Gašparík /11m/
Šiška /46. Svitek/ - Adámek Ľ., Kobza, Laczó, Nagy, Adámek A., Čmehýl, Gažovič, Samák, Cagáň, Jurina L.
Striedali - Kochajda, Hanzel, Suchán