A mužstvo zvíťazilo v Košolnej

    V 12. kole sme vycestovali na horúcu pôdu Košolnej a očakával sa náročný zápas proti nepríjemnému súperovi. Od úvodu sme začali vo veľmi dobrom tempe a mierne sme pritlačili domácich. V 12. minúte však po našom autovom vhadzovaní na našej polovici sme ľahko stratili loptu a domáci útočník sa uvoľnil v 16-ke a prudko z uhla vystrelil, jeho pokus ešte Indrišek vyrazil pred seba, no dorážajúceho Chudjaka sme nedokázali pokryť a skóroval do prázdnej brány - 1:0. Po inkasovanom góle sme sa však ihneď oklepali a aktívnym bojovným výkonom sme postupne otočili stav stretnutia. Už v 13. minúte sa po centre od Kopčana z pravej strany presadil volejom Sládeček, keď loptu trafil presne do pravého horného rohu - 1:1. V 24. minúte sme predviedli krásnu kombinačnú akciu, keď najskôr Kopčan získal loptu na našej polovici, posunul je na L. Jurinu, ten presnou vysokou loptou našiel na ľavej strane Hoblíka, ktorý sa presadil cez obrancu domácich a naservíroval loptu do 16-ky, kde ju zakončil presne Kopčan - 1:2. V 30. minúte sa individuálne presadil L. Jurina, keď najskôr zasekol obrancov domácich a strelou spoza 16-ky k ľavej žrdi zvýšil na 1:3. V 36. minúte sa po odrazenej lopte v súperovej 16-ke presadil Malina a stanovil polčasový výsledok na 1:4. Po zmene strán začali aktívne domáci, ale v 58. minúte videl červenú kartu Holekši a tak zhasla akákoľvek ich nádej na zvrat zápasu. V 63. minúte ešte skóroval Adámek už tradične z priameho kopu a uzavrel výsledok zápasu na 1:5.

    V stretnutí sme predviedli najlepší výkon tejto sezóny, plný bojovnosti a domácich sme vymazali z ihriska. Výsledok nám dáva možnosť v poslednom kole zabojovať o prvé miesto po jesennej časti súťaže, keďže sa stretneme s prvými Bučanmi, ktoré momentálne vedú tabuľku o 2 body pred nami.  

TJ Družstevník Košolná – FK Biely Kostol 1:5 (1:4)

Góly: 12. Chudjak – 13. Sládeček, 24. Kopčan, 30. L. Jurina, 36. Malina, 63. Ľ. Adámek

ČK: 58. Holekši (Košolná)

KOŠOLNÁ: D. Hudek – Martinkovič, Karas, Volek, Holekši, Konečný, Homoľa, Chudjak, Čavara, Sládeček, R. Hudek (Greguš, Mesíček, Bobok)

B. KOSTOL: Indrišek – Ľ. Adámek, Stacho, Čmehyl, L. Jurina, Malina, Gažovič, Sládeček, Hoblík, M. Jurina, Kopčan (Ostrihoň, Daniška, Pösinger, Balažovič, Pocisk)

VIDEOZOSTRIH GÓLOV:

12´ -Chudjak - 1:0

13´ - Sládeček - 1:1

24´ - Kopčan - 1:2

30´ - L. Jurina - 1:3

36´ - Malina - 1:4

63´ - Adámek - 1:5