A mužstvo zvíťazilo v Hrnčiarovciach

    V 24. kole sme vycestovali na pôdu rozbehnutých Hrnčiaroviec, ktoré v odvetnej časti zaznamenali výrazné zlepšenie výsledkov a v tabuľke sa vyšplhali až na pekné 5. miesto. Do stretnutia sme však nastúpili sústredení a už v 3. minúte sa po individuálnej akcii Sládečka v 16-ke domácich presadil Malina - 0:1. Po vstrelení gólu sme pokračovali v aktívnej hre a vypracovali sme si viacero príležitostí na zvýšenie náskoku. Do sita sa pýtalo najmä technické zakončenie Sládečka, ktoré skončilo len na žrdi. V 29. minúte sa však peknou umiestnenou strelou z hranice 16-ky presadil Gažovič - 0:2. Do konca 1. polčasu sme kontrolovali hru a domácich sme k ničomu nepustili. Nástup do 2. polčasu sme však už mali nevýrazný a domáci nás zatlačili. Našťastie sa im nepodarilo streliť kontaktný gól, ktorý by znamenal drámu v závere stretnutia. V záverečných minútach sme už hru kontrolovali a výsledok si postrážili.

    Ďalšie dôležité víťazstvo znamená, že si aj naďalej udržiavame 3 bodový náskok pred Bučanmi na čele tabuľky. Hrá sa ešte o 6 bodov, ale vyzerá to tak, že sa bude rozhodovať vo vzájomnom zápase prvého z druhým v poslednom kole. 

ŠK RAPID Hrnčiarovce nad Parnou - FK Biely Kostol 0:2 (0:2)

Góly: 3. Malina, 29. Gažovič

HRNČIAROVCE NAD PARNOU: Riha - Kralovič, Kankara, Pilíšek, Kyselica, Hlinka, Holovič, Palkovič, Jedinák, Trulík, Serbák (Púchly, Mirga, Trubač, Brimus)

BIELY KOSTOL: Svitek - Adámek, Stacho, Čmehýl, Ostrihoň, Gažovič, Backa, Sládeček, Jurina, Malina, Hoblík (Pösinger, Samák, Nagy)

VIDEOZOSTRIH GÓLOV:

3´ - Malina - 0:1

29´ - Gažovič - 0:2