A mužstvo zvíťazilo v Drahovciach

    V 10. kole sme vycestovali na zápas do Drahoviec a opäť sme sa museli vysporiadať s viacerými absenciami hráčov základnej zostavy. Od úvodu zápasu sa hral súbojový futbal na veľmi nekvalitnom teréne. Domáci sa často dopúšťali nedovolených zákrokov, ktoré niekedy hraničili so zákernosťou, ale pri benevolencii hlavného rozhodcu im väčšina faulov prechádzala bez povšimnutia. Snažili sme sa hrať kombinačný futbal, ale katastrofálny terén sa podpisoval pod veľa nepresností na oboch stranách. Domáci sa okrem štandardiek nedostávali prakticky k ničomu a tak sa hral neatraktívny futbal s našou prevahou. Po úvodných šanciach sme v 23. minúte zahrávali rohový kop, Gažovič našiel prízemným centrom Malinu, ktorý nabil na 16-ku M. Jurinovi a ten za prispenia teču domáceho obrancu prekonal brankára - 0:1. Neskôr ešte Malina vystrašil brankára strelou z priameho kopu, ale tá sa medzi 3 žrde nezmestila. Do 2. polčasu sme nastúpili výborne a pokojne sme mohli zápas ukončiť, ale veľké šance A. Adámka a Szabóa zostali nevyužité a domáci zacítili svoju šancu. My sme sa nepochopiteľne zatiahli na našu polovicu a dovolili sme domácim zatlačiť nás. O výsledok sme sa strachovali až do konca zápasu. V 88. minúte dostal po druhej žltej karte červenú domáci Gabriš a do konca zápasu sa už nič vážne neudialo. Po nefutbalovom, ale bojovnom výkone sme si pripísali ďalšie 3 dôležité body a v tabuľke sme poskočili už na 4. miesto. 

OFK - Drahovce – FK Biely Kostol 0:1 (0:1)

Gól: 23. M. Jurina

ČK: 88. M. Gabriš (Drahovce)

DRAHOVCE: Paulovič – Šerjeník, J. Poláčik, Valla, Horúcka, Zajac, M. Vančo, Onder, D. Vančo, Karas, M. Gabriš (I. Poláčik)

B. KOSTOL: Indrišek – A. Adámek, M. Jurina, Szabó, Ľ. Adámek, Samák, Čmehýl, Gažovič, D. Semanko, Kopčan, Malina (Gašparík, L. Semanko, Pocisk, Balažovič)

VIDEOZOSTRIH GÓLOV:

23´ - M. Jurina - 0:1