A mužstvo zvíťazilo v derby nad Ružindolom

    V 18. kole sme v susedskom derby privítali na našej pôde súpera z Ružindola. Od úvodu stretnutia sme mali viac z hry a konečne sa nám podarilo hneď z prvých šancí skórovať. Už v 10. minúte sa presadil z priameho kopu Adámek - 1:0. O 3 minúty neskôr si na dobrý Čmehýlov center nabehol Ostrihoň a hlavou nedal Uhlárovi v bránke hostí šancu - 2:0. S druhým gólom v súperovej sieti sme sa až veľmi uspokojili a súper začal byť aktívnejší a nepríjemní v útoku. My sme pôsobili nervózne a napriek stavu sme sa venovali iným veciam ako futbalu. Do konca prvého polčasu sme sa mali posnažiť o vsietenie tretieho gólu, ktorý by zápas ukončil, ale nedokázali sme sa presadiť, naopak súper hrozil po centrovaných loptách, ale nič nebezpečné z nich nevyťažil. V druhom polčase sa hra upokojila a súperovi sme nedovolili nič nebezpečné vytvoriť, ale naše vedenie sme už nenavýšili a tak sa zápas skončil rovnakým výsledkom - 2:0.

 

FK Biely Kostol – TJ Družstevník Ružindol 2:0 (2:0)

Góly: 10. Adámek, 13. Ostrihoň

BIELY KOSTOL: Indrišek – Adámek, Stacho, Čmehýl, Malina, Gažovič, Ostrihoň, Jurina, Backa, Hoblík, Kopčan (Daniška, Pocisk, Semanko, Samák)

RUŽINDOL: Uhlár – M. Turoň, Penyak, D. Turoň, Synak, Tomašovič, Minarovič, Bartoš, Grígel, Moncman, Kubíček (Karády, Babka)

VIDEOZOSTRIH GÓLOV:

10´ - Adámek - 1:0

13´ - Ostrihoň - 2:0