A mužstvo zvíťazilo v Cífery

    V 4. kole sme vycestovali do Cífera, kde oslavovali 90. výročie vzniku futbalu v obci, takže domáci mali o motiváciu postarané. Od úvodu stretnutia sa hral opatrný futbal a v letnej horúčave zápasu chýbalo tempo. Opticky sme mali z hry viac, ale vyložené šance sme si nevypracovali. Do kabín sa tak išlo za bezgólového stavu. V 2. polčase sa už hral aktívnejší futbal a hra sa prelievala z jednej strany na druhú. V 75. minúte sme zahrávali priamy kop z pravej strany ihriska a Ľ. Adámek poslal nepríjemnú strelu, ktorá pred domácim brankárom skočila a tak ju dokázal len vyraziť pred seba. Dobiehajúci Malina tak nemal problém upratať ju do siete - 0:1. Po strelenom góle sme sa stiahli a čakali na svoju príležitosť na rýchly protiútok. V 89. minúte zabojoval v strede ihriska Sládeček, loptu posunul na Ostrihoňa, ktorý ju potiahol a pred 16-kou našiel Sládečka, ten sa pokúsil o prienik medzi dvojicu domácich stopérov, pričom mu jeden loptu vypichol, ale len na nohu Malinu, ktorý vsietil z vnútra 16-ky svoj druhý gól - 0:2. V nadstavenom čase sme však stratili čisté konto, keď sa domácim podarilo odcentrovať z pravej strany do 16-ky, Svitek loptu vyrazil len pred seba a Tibenský zadovkou skóroval do našej opustenej brány - 1:2.

Vydreté prvé víťazstvo zo súperovho ihriska nás vynieslo na krásne 4. miesto v tabuľke. 

ŠK Cífer 1929 – FK Biely Kostol 1:2 (0:0)

Góly: 90. Tim. Tibenský – 75. a 89. Malina

CÍFER: Páleník – Krutý, Domorák, Kupkovič, Ondra, Grosman, Juhász, Kolenič, Drinko, Mrva, Magdolen (Tim. Tibenský, Orlický)

B. KOSTOL: Svitek – D. Semanko, Backa, Ľ. Adámek, A. Adámek, Malina, Gašparík, Čmehýl, M. Jurinka, Szabó (Samák, Sládeček, Pocisk)

VIDEOZOSTRIH GÓLOV:

75´ - Malina - 0:1

89´ - Malina - 0:2

90´ - Tibenský - 1:2