A mužstvo zvíťazilo nad Košolnou

    V 25. kole sme privítali na vlastnom ihrisku súpera z Košolnej. Dôležitosť zápasu sa podpísala na našom nervóznom výkone v 1. polčase, kedy sme sa veľa krát dostali pod tlak hostí a nechali sa zatlačiť až do nášho pokutového územia. V 12. minúte sme však pekne zakombinovali na ľavej strane a Malina potiahol loptu do súperovej 16-ky kde našiel Gažoviča, ktorý bodlom trafil nechytateľne - 1:0. Do konca 1. polčasu sme sa však trápili a chýbal nám najmä aktívny pohyb. Výsledo sa našťastie nemenil a hostia z viacerých dobrých pozícií nedokázali streliť gól. Do 2. polčasu sme nastúpili veľmi dobre a aktívne. Hostí sme pritlačili a už v 48. minúte našiel Adámek dlhým pasom za obranu Gažoviča, ktorý sa ocitol sám pred hosťujúcim brankárom a zakončil presne - 2:0. Pokračovali sme v dobrom výkone ale v 56. minúte sme spravili niekoľko školáckych chýb v obrane, kedy sme sa v našej 16-ke hrali dlho s loptou a súper naše zaváhania využil - 2:1. Drámu sme však nechceli pripustiť a v 66. minúte našiel Ostrihoň lobom za obranu Samáka, ktorý bol v súboji s hosťujúcim brankárom skôr pri lopte a ten ho fauloval v pokutovom území. Nariadenú penaltu bezpečne premenil Gažovič a skompletizoval tak svoj hetrik - 3:1. Po inkasovanom góle už hostia pôsobili odovzdane a my sme začali baviť futbalom. V 79. minúte sa Hoblík pretlačil ku lopte na pravej strane ihriska, loptu potiahol cez obrancu do 16-ky hostí a našiel Sládečka, ktorého ešte vychytal brankár, ale na dorážku Ostrihoňa už bol krátky - 4:1. V 86. minúte sa po rohovom kope dostal k dorážke Stacho a uzavrel stav stretnutia - 5:1.

Situácia v tabuľke je pred posledným kolom stále otvorená a o postup budeme hrať rozhodujúci zápas na pôde Bučian. Akákoľvek prehra o 3 a viac gólov by znamenala, že by nás Bučany predbehli, v prípade iného výsledku by sme sa stali víťazmi ligy my.

FK Biely Kostol - TJ Družstevník Košolná 5:1 (1:0)

Góly: 12. 48. 66. Gažovič (tretí z pen), 79. Ostrihoň, 86. Stacho - 56. Greguš

BIELY KOSTOL: Svitek - Adámek, Stacho, Čmehýl, Ostrihoň, Gažovič, Backa, Malina, Samák, Nagy, Kopčan (Daniška, Pocisk, Hoblík, Sládeček, Kobza)

KOŠOLNÁ: Hrušovský - Martinkovič, Bobok, Danišovič, Karas, Greguš, Volek, Konečný, Homoľa, Čavara, Hudek (Mesíček, Augustín)

VIDEOZOSTRIH GÓLOV:

12´ - Gažovič - 1:0

48´ - Gažovič - 2:0

56´ - Greguš - 2:1

 66´ - Gažovič (11 m) - 3:1

79´ - Ostrihoň - 4:1

86´ - Stacho - 5:1

48´ - Gažovič - 2:0