A mužstvo zvíťazilo nad Bučanmi a je jesenným majstrom súťaže

    V poslednom 13. kole jesennej časti súťaže sme privítali mužstvo Bučian na vlastnom ihrisku. Už pred zápasom bolo zrejmé, že to bude zápas jesene, keďže Bučany viedli ligovú tabuľku o 2 body práve pred našim mužstvom a v prípade víťazstva by sme ich v tabuľke preskočili. Od úvodu stretnutia sa hral futbal s aktívnym pohybom, plný osobných súbojov, v ktorých sme mali navrch a to sa odzrkadlilo aj na množstve šancí, ktoré sme si vypracovali. Súpera sme pritlačili, ale z viacerých výborných pozícií sme buď nemierili presne, alebo nás vychytal dobrými zákrokmi Jamrich v bráne hostí. Nepresná koncovka teda znamenala, že sa do kabín išlo za remízového stavu. V 2. polčase sa osmelili aj hostia, ale stále sa snažili udržať remízový stav. V 61. minúte sa však do úniku dostal Sládeček a hosťujúci obranca ho nešikovným zákrokom v 16-ke fauloval. Loptu na značku pokutového kopu si postavil Gažovič a nedal Jamrichovi v bráne hostí šancu - 1:0. Po inkasovaní gólu hostia, otvorili hru a začali aktívnejšie napadať a získavať lopty, z čoho plynuli naše fauly a nebezpečné štandardné situácie pre hostí. Na naše šťastie sa nedokázali hostia presadiť a v 80. minúte našiel z rohového kopu Gažovič hlavu Hoblíka, ktorý koníčkom zvýšil na 2:0. V záverečných minútach sme si výsledok postrážili a zaslúžene zápas vyhrali.

Naše víťazstvo znamená, že sme o jeden bod preskočili Bučany a stali sme sa jesennými víťazmi súťaže. Všetkým hráčom a členom realizačného tímu týmto ďakujeme za skvelú reprezentáciu nášho klubu a obce Biely Kostol.

ĎAKUJEME !!! 

FK Biely Kostol – OFK Bučany 2:0 (0:0)

Góly: 61. Gažovič (z pen), 80. Hoblík

B. KOSTOL: Indrišek – Ľ. Adámek, Stacho, Čmehýl, L. Jurina, Malina, Gažovič, Sládeček, Kopčan, Semanko, Ostrihoň (Hoblík, M. Jurina, Nagy, Daniška, Pocisk)

BUČANY: Jamrich – Vančo, Bunček, Šrámek, Zubčák, Paulovič, Suchoň, Maruna, Macko, Habes, Kosnáč (Rafi, Loti)