A mužstvo zvíťazilo nad Bíňovcami

    V 23. kole sme privítali súpera z Bíňoviec a od úvodu stretnutia sa hral bojovný zápas, plný osobných súbojov. Od začiatku sme mali viac z hry a postupne sme hostí dostávali pod väčší tlak. V 19. minúte sa dostal Ostrihoň k strele v pokutovom území a hosťujúci obranca jeho pokus zastavil len rukou, čo neuniklo hlavnému rozhodcovi, ktorý ukázal na pokutový kop. Loptu si postavil Ostrihoň a otvoril skóre stretnutia - 1:0. V 26. minúte sa po našej peknej kombinácii dostal so šťastím k lopte v 16-ke Gažovič a zvýšil na 2:0. Našu aktivitu pribrzdila prietrž mračien, kedy rozhodca na 10 minút prerušil prvý polčas. Po prerušení sme sa nedostali do takého tempa, ale do konca 1. polčasu sme mali dve veľké šance na navýšenie náskoku. Najskôr Gažovič krásne vystrelil z 25 metrov, ale trafil len pravú tyč a neskôr Ostrihoň nepreloboval vybehnutého brankára hostí, keď jeho pokus len tesne minul bránku. Do kabín sa tak išlo za stavu 2:0. Po zmene strán sa hra vyrovnala, ale hostí sme nepúšťali do väčších šancí. V 82. minúte však hostia rozohrávali priamy kop zo strany a Královič hlavičkou spoza 16-ky znížil na 2:1. V nervóznom závere zápasu sme však umne hru kúskovali a loptu sme držali prevažne na súperovej polovici, pričom sme vyhrávali dôležité osobné súboje. Súper sa tak už nedostal k ohrozeniu našej brány a nám sa podarilo udržať dôležité víťazstvo.  

Biely Kostol - Bíňovce 2:1 (2:0)

Góly: 19. Ostrihoň (z pen), 26. Gažovič - 82. Královič

BIELY KOSTOL: Svitek - Adámek, Stacho, Čmehýl, Ostrihoň, Gažovič, Backa, Sládeček, Jurina, Semanko, Kopčan (Pösinger, Malina, Samák, Nagy)

BÍŇOVCE: Dekan - M. Kostolanský, Halaša, Královič, Krajčovič, I. Kostolanský, Petrovič, Ľ. Čech, Opálek, Malovec, Kumančík (M. Čech, Rajnoha, Ryšavý)

VIDEOZOSTRIH GÓLOV:

19´ - Ostrihoň (11m) - 1:0

26´ - Gažovič - 2:0

82´ - Královič - 2:1