A mužstvo zvíťazilo aj v Ružindole

    V 5. kole sme vycestovali do Ružindola k susedskému derby. Zápas bol o to zaujímavejší, že hralo prvé mužstvo s druhým o pozíciu lídra, pričom obe mužstvá doteraz bodovali naplno. Od úvodu stretnutia bolo jasné, že sa bude hrať bojovný a nervózny zápas. Veľmi zlý terén a nabudení domáci hráči nám nedovoľovali hrať našu typickú kombinačnú hru a tak sme v zápase viac bojovali ako hrali futbal. V 1. polčase sa do dvoch veľmi dobrých príležitostí dostal Sládeček, ale obe príležitosti mu zmaril Uhlár v domácej bráne. Pri dvoch penaltových fauloch na Sládečka nám zase nepomohol rozhodca, ktorý paradoxne v 32. minúte odpískal penaltu pri najmenšom faule na nášho hrajúceho trénera. Loptu si postavil Stacho a strelou do pravého horného rohu nedal Uhlárovi šancu - 0:1. V druhom polčase sa obraz hry nemenil a nervózny zápas na ihrisku aj mimo ihriska pokračoval. Domáci predviedli pár nebezpečných faulov a atmosféru vyhrocoval aj nepresvedčivý výkon rozhodcov. V 87. minúte zahrával Gažovič priami kop, v 16-ke našiel Ostrihoňa a ten rozhodol o víťazovi stretnutia - 0:2.

    Po ubojovanom výkone sme napokon získali 3 body a stále sme ako jediné mužstvo bez straty bodu na prvom mieste tabuľky.

TJ Družstevník Ružindol – FK Biely Kostol 0:2 (0:1)

Góly: 32. Stacho (pen), 87. Ostrihoň

RUŽINDOL: Uhlár – Minarovič, Kubíček, Gruchalák, Babka, Turoň, Penyak, Moncman, Horváth, Tomašovič, Synak (Janeček, Tollarovič, Matula, Vavro)

BIELY KOSTOL: Indrišek – Adámek, Stacho, Gažovič, Malina, M. Jurina, Ostrihoň, Semanko, Kopčan, Sládeček, Hoblík (Pocisk, Nagy, L. Jurina, Daniška, Samák)

VIDEOZOSTRIH GÓLOV:

32´ - Stacho (pen) - 0:1

87´ - Ostrihoň - 0:2