A mužstvo začalo v VI. lige prehrou s Majcichovom

     V 1. kole VI. ligy sme na našom ihrisku privítali súpera z Majcichova. Od úvodu sa hralo vo vysokom tempe a v horúcom počasí sa hra prelievala z jednej strany na druhú. V 5. minúte potiahol Gažovič loptu stredom ihriska, dlhým pasom našiel Ostrihoňa, ktorý mu loptu narazil proti nohe a Gažovič trafil nechytatelne - 1:0. Z náskoku sme sa však netešili dlho a už v 12. minúte zahrával Majcichov rohový kop. Prvotný center ešte Indrišek vyboxoval zo 16-ky, ale Cuninka spoza pokutového územia trafil dorážku presne pod brvno a vyrovnal - 1:1. Do prestávky sa stav už nemenil a tak sa do kabín išlo za nerozhodného stavu. V 2. polčase sme boli veľmi blízko k prinavráteniu vedenia, ale pekná strela Backu spoza 16-ky skončila len na ľavej tyči brány hostí. V 77. minúte sme najskôr ustáli veľký tlak Majcichova s množstvom šancí, ale po rozohraní rohu na krátko sme nezachytili nábeh Hoblíka na zadnej tyči, ktorý sa hodil hranou hlavy vpred a na prekvapenie všetkých aj jeho samého trafil loptu a ešte k tomu presne do siete - 1:2. Vyrovnávajúci gól sme mali na kopačkách, ale lob Ostrihoňa cez brankára dokázal pred dobiehajúcim Sládečkom z bránkovej čiary odkopnúť jeden z obrancov Majcichova. Tento moment rozhodol o výsledku, keďže v 87. minúte sa z priameho kopu peknou strelou presadil Marek a stanovil na konečných 1:3.

Vyššia súťaž prináša so sebou aj kvalitnejšie mužstvá a je nutné dodať, že sme kondične s Majcichovom nestíhali. Nič však nie je stratené, súťaž bude vyrovnaná a my budeme musieť zbierať body v ďalších kolách.

FK Biely Kostol – OFK Majcichov 1:3 (1:1)

Góly: 5. Gažovič – 12. Cuninka, 77. Hoblík, 87. Marek

B. KOSTOL: Indrišek – Kopčan, Backa, Ľ. Adámek, Stacho, Malina, Gašparík, Ostrihoň, Gažovič, A. Adámek, Szabó (Samák, Sládeček, Balažovič)

MAJCICHOV: Haluzický – Scheip, M. Štrbo, Marek, Repa, Zajíček, Neštický, Cuninka, Koricina, Židek, Hegyi (Škultéty, Hoblík, Bartošˇ)

VIDEOZOSTRIH GÓLOV:

5´ - Gažovič - 1:0

12´ - Cuninka - 1:1

77´ - Hoblík - 1:2

87´ - Marek - 1:3