A mužstvo vysoko vyhralo nad Brestovanmi

    V 2. kole sme na domácej pôde privítali družstvo Brestovian. Od začiatku zápasu sme mali jasnú prevahu, ale nevedeli sme sa gólovo presadiť a zahadzovali sme jednu šancu za druhou. V 20 minúte však Gažovič našiel v 16-ke Stacha, ktorý si loptu spracoval a prízemnou strelou otvoril skóre zápasu - 1:0. V 44. minúte Sládeček vysunul Danišku, ktorý prihrávkou našiel úplne voľného L. Jurinu pred bránou hostí a ten nemal problém zakončiť presne - 2:0. V 2. polčase sa obraz hry nezmenil a naďalej sme pokračovali v nátlakovej hre s peknými kombináciami. V 58. minúte predviedol Sládeček nádhernú individuálnu akciu, kedy si v 16-ke spracoval dlhú prihrávku, pohral sa s 2 obrancami hostí, položil si brankára a do jeho protipohybu jemne posunul loptu za jeho chrbát - 3:0. V 66. minúte sa na pravom kraji uvoľnil M. Jurina a presným centrom na zadnú tyč našiel hlavu Gažoviča, ktorý koníčkom poslal loptu do siete - 4:0. V 81. minúte sa spolupráca M. Jurina - Gažovič zopakovala a po presnom centry sa Gažovič presadil druhý krát a uzavrel tak skóre zápasu - 5:0.

    Ďalší veľmi dobrý výkon a navyše opäť s nulou inkasovaných gólov. Po 2 kolách máme plný počet bodov a impozantné skóre 10:0. Len tak ďalej.  

FK Biely Kostol – TJ Družstevník Brestovany 5:0 (2:0)

Góly: 20. Stacho, 44. Jurina, 58. Sládeček, 66. a 81. Gažovič  

B.KOSTOL: Svitek – Ľ. Adámek, Stacho, Kopčan, Gažovič, Malina, Jurina, Sládeček, Samák, Nagy, Daniška (Jurina, Dulgheru, Balažovič, Hanzel)

BRESTOVANY: Tomík – Rendek, Zlatohlávek, Dorčiak, Bošácky, Sládeček, Vyskoč, Kollár, Vidovič, Spevák, Zelenay (Dorčiak, Krajčovič, Sládeček)

VIDEO:

20´ - Stacho - 1:0

44´ - L. Jurina - 2:0

technické problémy zapríčinili, že nemáme video z ďalších gólov :(