A mužstvo vypadlo z Bestrent Cupu so Zelenčom

    Dňa 25.02.2018 sme odohrali dohrávku 3. kola Bestrent Cupu na neutrálnej pôde v Seredi. Na umelom trávniku sme sa stretli s asi momentálne najsilnejším mužstvom v oblastných súťažiach. Od úvodu stretnutia sme však držali s favoritom krok a postupne sme získavali prevahu, z čoho pramenili viaceré výborné šance, ktoré sme však nedokázali využiť. V 1. polčase nás podržal aj brankár Hanzel, keď perfektne zneškodnil pokutový kop. Do kabín sa tak išlo za bezgólového stavu. Po zmene strán sa však Zeleneč ujal vedenia, keď rohový kop hlavou umiestnil presne Horváth - 0:1. V 68. minúte využil Dovičič peknú kombinačnú akciu a strelou do pravého horného rohu zvýšil na 0:2 pre Zeleneč. V 71. minúte využil Horváth zaváhanie v našej obrane a ocitol sa sám pred Hanzelom, ktorému nedal šancu - 0:3. V 85. minúte sme ešte dokázali skorigovať stav, keď Gašparík pekne vysunul Ostrihoňa do samostatného úniku a ten presne zakončil - 1:3.

    Po veľmi dobrom výkone z 1. polčasu rozhodla v tom druhom lepšia kondičná pripravenosť hráčov Zelenča, ale na výkone sa dá stavať do budúcich zápasov.

FK Biely Kostol – ŠK Slávia Zeleneč 1:3 (0:0)

Góly: 85. Ostrihoň - 49. a 71. J. Horváth, 68. Dovičič

BIELY KOSTOL: Hanzel – Ľ. Adámek, Backa, Kopčan, Ostrihoň, Gažovič, Malina, A. Adámek, Stacho, Čmehýl, Gašparík (Balažovič, Pocisk)

ZELENEČ: Gottstein – Karol, Kocian, Bartovič, Nižňa, V. Formanko, Kubíček, Benkovský, J. Horváth, Bánovec, Dovičič (Bukovec, M. Formanko, M. Babic)

VIDEOZOSTRIH GÓLOV:

49´ - Horváth - 0:1

68´ - Dovičič - 0:2

71´ - Horváth - 0:3

85´ - Ostrihoň - 3:1