A mužstvo vyhralo v Suchej nad Parnou

    V 19. kole sme vycestovali na pôdu Suchej nad Parnou a od úvodu stretnutia sme plnili úlohu favorita zápasu. Po úvodných šanciach prečítal v 12. minúte Ostrihoň úmysel jedného z obrancov domácich poslať malú domov až na brankára a loptu si obhodil okolo vybehnutého brankára a otvoril skóre zápasu - 0:1. V 15. minúte si Hoblík nabehol na nákop za obranu od Adámka a v samostatnom úniku zakončil presne k ľavej tyči - 0:2. V 28. minúte našiel Stacho presným pasom za obranu Ostrihoňa a ten zakončil presne - 0:3. V 43. minúte zakončil presne hlavou Hoblík, ale gól neplatil pre postavenie mimo hry. V 45. minúte sme predviedli veľmi peknú akciu, keď Adámek našiel dlhým pasom Ostrihoňa, ktorý si loptu spracoval a prihral zbiehajúcemu Stachovi, ktorý si loptu ideálne posunul na zakončenie a nedal brankárovi domácich šancu - 0:4. V 61. minúte si Hoblík najskôr pri pokuse o volej odkopol nohu, aby si ju následne rýchlo našróboval späť a v peknej kombinácii ideálne našiel Ostrihoňa, ktorý zakončoval do opustenej bránky a zavŕšil tak svoj hetrik - 0:5. V 2. polčase sme mali aj ďalšie veľmi dobré šance, ale skóre sa už nemenilo. Po dominantnom výkone sme zápas ovládli a nedali domácim šancu, pričom si stále držíme 1. miesto v tabuľke.

TJ Družstevník Suchá nad Parnou – FK Biely Kostol 0:5 (0:4)

Góly: 12. 28. a 61. Ostrihoň, 15. Hoblík, 45. Stacho

SUCHÁ NAD PARNOU: E. Fridrich – Macko, Slovák, Burian, Suljanovič, Cuninka, Kandera, Tibenský, Neumann, Ľ. Fridrich, Miksád (Hrušovský, Grman, Januš, Banovič)

BIELY KOSTOL: Indrišek – Adámek, Stacho, Čmehýl, Malina, Ostrihoň, Backa, Hoblík, Kopčan, Gažovič, Daniška (Pocisk, Pösinger, Sládeček)

VIDEOZOSTRIH GÓLOV:

12´ - Ostrihoň - 0:1

15´ - Hoblík - 0:2

28´ - Ostrihoň - 0:3

45´ - Stacho - 0:4

61´ - Ostrihoň - 0:5