"A" mužstvo vyhralo na horúcej pôde Boleráza

    Už v Sobotu 16.4.2016 odohralo naše "A" mužstvo majstrovský zápas na pôde TJ Slavoj Boleráz B. Naše mužstvo malo výrazné problémy s poskladaním zostavy, keďže z rôznych dôvodov trénerovi Neslušanovi chýbali viacerí hráči a tak už naša základná zostava bola značne improvizovaná. Najväčšou perličkou bolo zaradenie brankára Sviteka na hrot útoku, čo sa však na koniec ukázalo ako majstrovský strategický ťah :). Od začiatku stretnutia sme chceli hrať kombinačne, ale viacerými nepresnosťami sme si nedokázali vytvoriť výraznejšie šance. V 31. minúte sa v strede ihriska dostal k lopte Svitek a "ligovou" prihrávkou za chrbát obrany domácich našiel Laczá v pokutovom území, ktorý upratal loptu do siete - 0:1. Po vstrelenom góle sme však absolútne prestali hrať a domáci mali jednu šancu za druhou, za zmienku určite stoja dve nastrelené brvná a niekoľko zákrokov spoľahlivého Šišku v bráne. Nápor domácich sme do konca 1. polčasu udržali a mohli si v kabíne vydýchnuť. Do 2. polčasu bol tréner nútený urobiť ďalšie zmeny v zdecimovanom kádri a sústredili sme sa na ubránenie tesného náskoku. Domáci v 2. polčase nastrelili ešte 2 krát tyč a vo viacerých výborných pozíciách doslova trestuhodne zlyhali. V 78. minúte Šiška zachraňoval nepresnú rozohrávku a mimo pokutového územia zahral rukou, čo neuniklo rozhodcovi a ten ho poslal predčasne do kabín. Svitek sa teda presunul do bránky a na ihrisko sa dostal aj náš 3. brankár Hanzel. V tom čase to teda bol z našej strany svetový unikát, kedy sa zapojili do hry všetci 3 brankári :). Po urputnom odolávaní sme nakoniec ubránili výsledok 0:1 a získali veľmi cenné 3 body.

Mužstvo bojovalo a pri pohľade na zostavu musíme brať toto víťazstvo ako zlaté, vyhral šťastnejší tím a konečne sme to boli my. 

Boleráz B – Biely Kostol 0:1 (0:1)
Gól: 31. Laczó
ČK: 78. Šiška (B. Kostol)
BOLERÁZ: Kormúth – Marek Daniš, Puschenreiter, Ostradický, Miškovič, Martin Daniš, Šige, M. Vavro, R. Vavro, Šmidovič, Vahalík (Gergel)
BIELY KOSTOL: Šiška – Čmehýl, M. Jurina, A. Adámek, Cagáň, Nagy, Kobza, Posinger, Hoblík, Laczó, Svitek (Sucháň, Hanzel, L. Jurina)