"A" mužstvo v poslednom zápase porazilo Suchú a obsadilo konečné 4. miesto

    V rámci posledného 30. kola sme na vlastnom ihrisku privítali TJ Vinohradník Suchá nad Parnou. Mužstvo zo spodku tabuľky prišlo brániť a spoliehalo sa na rýchle protiútoky. Zápas nám celkovo nevyšiel podľa predstáv, ale už v 3. minúte sa po bojovnosti Sucháňa a prihrávke Cagáňa presadil peknou strelou spoza 16-ky A. Adámek - 1:0. Po vstrelenom góle sme začali lepšie kombinovať a už v 13. minúte využil krásnu dlhú prihrávku Ľ. Adámka za obranu zbiehajúci L. Jurina a blafákom si položil brankára na zem a pohodlne skóroval - 2:0. V 1. polčase sa nepríjemne zranil Laczó, keď si v súboji s hosťujúcim hráčom nešťastne zlomil ľavú nohu. Všetci mu prajeme skoré uzdravenie a keďže vieme, že je to veľký bojovník, tak veríme, že už čoskoro sa vráti do nášho mužstva.

Držíme palce Žeňo !!!

V 2. polčase sme nepredviedli oslnivý výkon a dokonca sme dovolili hosťom znížiť. V 70. minúte vybiehal z tesnej offsidovej situácie Slovák a samostatný nájazd na Sviteka premenil - 2:1. Už v 75. minúte sme však dokázali odpovedať, keď po kombinačnej akcii a peknej prihrávke od Gažoviča si L. Jurina počínal opäť rutinérsky a položil si aj druhý krát hosťujúceho brankára na zem a z uhlu skóroval do prázdnej bránky - 3:1. Po tomto góle sa stretnutie už iba dohrávalo a naše "A" mužstvo si hlavne vďaka výbornej druhej polovici odvetnej časti súťaže vybojovalo konečné 4. miesto v tabuľke len 1 bod za 2. mužstvom z Jaslovských Bohuníc. Škoda stratených bodov na začiatku odvetnej časti, umiestnenie mohlo byť ešte krajšie, ale aj tak sa patrí poďakovať celému kolektívu za peknú reprezentáciu klubu, ako aj obce. V "A" mužstve sa vytvorila skvelá partia dobrých hráčov a po malom posilnení má určite kvalitu na postup do vyššej súťaže. 

 

FK Biely Kostol – TJ Vinohradník Suchá nad Parnou 3:1 (2:0)

Góly: 3. A. Adámek, 13. a 75. L. Jurina – 70. Slovák

BIELY KOSTOL: Svitek – Čmehýl, Kobza, L. Jurina, Samák, Gažovič, A. Adámek, Ľ. Adámek, Sucháň, Laczó, Cagáň (Pösinger, Kochajda)

SUCHÁ: Sloboda – Pospíšil, Kandera, Macko, Šišmič, Herega, Brestovanský, Valovič, Hujsi, Januš (Slovák, Matúšek, Banovič)