A mužstvo ukončilo sezónu výhrou v Ružindole a obsadilo konečné 3. miesto

    V poslednom 30. kole sme vycestovali do susedného Ružindolu na susedské derby. Od úvodu stretnutia sme mali prevahu a peknými kombináciami sme sa dostávali do šancí, ale zrádzala nás veľmi zlá koncovka. Všetky naše strely boli nepripravené a väčšinou mierili vysoko nad bránu domácich. V 39. minúte však Samák odobral loptu domácemu útočníkovi a na polovici súpera našiel Sládečka, ktorý rýchlo loptu posunul na nabiehajúceho L. Jurinu, ktorý z pravej strany prekonal Uhlára v bráne domácich - 0:1. Po zmene strán sa hra nemenila a my sme pokračovali v kombinačnej hre, ale opäť sme nepremieňali naše šance a tak prišiel zákonite trest. Po ľahkej strate lopty v našej obrane sa domáci Synak dostal až k zakončeniu a Svitekovi v našej bráne nedal šancu - 1:1. Domáci zrazu ožili a začali nám robiť výraznejšie problémy. V 84. minúte sme mali možnosť kopať priamy kop s dobrej pozície a loptu si postavil Gažovič. Loptu poslal na bránu domácich, kde ju tečoval jeden s obrancov Ružindola a tým pomýlil Uhlára v bráne - 1:2. Stav sa už do konca zápasu nezmenil a tak sme sezónu ukončili víťazstvom a poistili si tak 3. miesto v tabuľke.

TJ Družstevník Ružindol – FK Biely Kostol 1:2 (0:1)

Góly: 59. Synak – 39. L. Jurina, 84. Gažovič

RUŽINDOL: Uhlár – Babka, Karády, Minarovič, Tollarovič, Bardáč, Synak, Kubíček, Moncman, Bartoš, Vrždiak (V. Horváth, D. Turoň, M. Turoň, Drmola)

BIELY KOSTOL: Svitek – Ostrihoň, Stacho, Čmehýl, Daniška, Gažovič, P. Sládeček, L. Jurina, Ľ. Adámek, Samák, Hanzel (Podstrelený, Dulgheru)

    Vštkým hráčom, fanúšikom a ľuďom, ktorí nám v sezóne pomáhali v mene celého klubu ďakujeme a tešíme sa na novú sezónu.