"A" mužstvo stratilo 2 body v Trstíne

    V rámci 20. kola naše "A" mužstvo vycestovalo do Trstína, kde si išlo po povinné 3 body. Hneď od začiatku stretnutia sme sa kombinačnou hrou dostávali do tlaku, ale žiadna zo striel neskončila v site. Hra sa nám darila, ale pri finalizácii našich akcií nám vždy niečo chýbalo. Do kabín sa tak odchádzalo za nerozhodného stavu 0:0. Po zmene strán sme opäť začali s nátlakovou hrou a v 50. minúte sme sa konečne presadili. Po ukážkovom presnom pase od Ľ. Adámka sa do výbornej pozície za obranou dostal M. Jurina a nedal brankárovi Trstína šancu - 0:1. Po vstrelenom góle však naše tempo upadlo a domáci hrozili z ojedinelých protiútokov. Jeden taký im bohužiaľ vyšiel v 80. minúte, kedy je nutné povedať, že po jasnom faule na Ľ. Adámka sa dostal domáci hráč do úniku a v 16-ke vystrelil na Šišku. Križujúcim hráčom bol Cagáň a pri snahe o zblokovanie strely sa lopta smolne dostala za chrbát nášho brankára - 1:1. Do konca stretnutia sme ešte bojovali o lepší výsledok, ale proti zatvorenej obrane sme sa presadiť už nedokázali.

    Na výsledku mal výrazný podiel aj výkon hlavného rozhodcu, ktorý uprel nášmu mužstvu v 1. polčase jednu jasnú a druhú pískateľnú penaltu a pri vyrovnávajúcom góle neodpískal jasný faul na Ľ. Adámka a dotlačil tak domácich k vyrovnaniu. Pohár smoly sme si dúfam vypili už konečne do dna a šťastie sa hádam prikloní už aj na našu stranu v budúcich kolách.

TJ Sokol Trstín – FK Biely Kostol 1:1 (0:0)

Góly: 80. Pav. Štibraný – 50. M. Jurina

TRSTÍN: Indrišek – Vajsábel, Javorek, Nestarec, T. Štibraný, Hetteš, Hlávek, Klokner, Ormandy, L. Štibraný, Zuzčák (Fedor, Pav. Štibraný, Boledovič)

B. KOSTOL: Šiška – Čmehýl, L. Jurina, M. Jurina, A. Adámek, Cagáň, Nagy, Ľ. Adámek, Samák, Posinger, Hoblík (Sucháň, Masár, Gažovič)