A mužstvo sa pretrápilo k výhre nad Bohdanovcami

    V 16. kole sme privítali súpera z Bohdanoviec, ktorý k nám prišiel so značne omladenou zostavou. Od úvodu stretnutia sme sa trápili s kombináciou a ak sme sa dostali do lepšej pozície tak sme nedokázali presne zakončiť. V 28. minúte však pekne našiel Ostrihoň L. Jurinu a ten si dovolil kľučku na brankára a do prázdnej brány otvoril skóre zápasu - 1:0. Vstreleným gólom sme sa však uspokojili a nepresná hra z našej strany pokračovala. Hostia boli nebezpečný najmä po individuálnych akciách dorastencov v strede poľa, ktorí nám robili veľké problémy a len ich nemohúcnosť v zakončení nás nestála vedenie. Do 2. polčasu sme nastúpili veľmi zle a po peknej kombinácii hostí sa v 57. minúte až pred Indrišeka v našej bráne dostal hráč súpera. Indrišek mu išiel pod nohy a na hranici pokutového územia zahral rukou. Rozhodca bol okamžite presvedčený, že to bola úmyselná hra rukou mimo pokutového územia a vytiahol nášmu brankárovi červenú kartu. Na ihrisko šiel logicky Svitek a hneď čelil priamemu kopu z hranice 16-ky. Hostia si loptu posunuli a Dufek prízemnou strelou k ľavej tyčke vyrovnal stav stretnutia - 1:1. Napriek tomu sme sa v závere stretnutia zakusli do súpera a aj s desiatimi hráčmi sme boli nebezpečnejší ako súper. Po viacerých dobrých šanciach, kedy sme nedokázali skórovať sa v 87. minúte šikovne natlačil pred súpera Sládeček a doslova "vyrobil" penaltu. Loptu si postavil Gažovič a ukázal pevné nervy, keď poslal brankára do opačnej strany - 2:1. Do konca zápasu sme takticky držali hru na súperovej polovici a utrpeli sme výhru.

    Ďalší zlý výkon sme zachránili aspoň bojovnosťou ku koncu zápasu, ale do ďalších stretnutí sa musíme výrazne zlepšiť. Hoci sme sa po zaváhaní Bučian vrátili na čelo tabuľky, takýmito výkonmi o našu pozíciu môžeme veľmi ľahko prísť.   

FK Biely Kostol – TJ Elastik Bohdanovce 2:1 (1:0)

Góly: 28. L. Jurina, 87. Gažovič (z pen) – 59. Dufek

ČK: 57. Indrišek (B. Kostol)

B. KOSTOL: Indrišek – Ľ. Adámek, Stacho, Čmehýl, Malina, Gažovič, Ostrihoň, M. Jurina, L. Jurina, Nagy, Pösinger (Svitek, Hoblík, Sládeček, Daniška, Samák)

BOHDANOVCE: Kopúnek – Chudý, Sanny, Minarovič, Novosedlík, Janec, Dufek, Danišovič, Peňák, Doboš, Faga (Klimo)

VIDEOZOSTRIH GÓLOV:

28´ - L. Jurina - 1:0

59´ - Dufek - 1:1

87´ - Gažovič (11m) - 2:1