A mužstvo remizovalo v Pečeňadoch

    V 2. kole sme vycestovali na pôdu ďalšieho nováčika súťaže z Pečeniad. V úvode zápasu sme boli aktívnejším mužstvom, z čoho rezultovala šanca Gažoviča, ktorý prešprintoval s loptou cez obranu hostí, ale namieril len do brankára. Postupom času prebrali opraty zápasu domáci a vypracovali si viaceré veľké šance na skórovanie. Najväčšiu šancu spálil aktívny Kaľuha, ktorého skvele vychytal Svitek v našej bráne. V 18. minúte domáci zahrávali štandardnú situáciu z ľavej strany ihriska a nikým nestrážený Gula namieril hlavou presne - 1:0. V 36. minúte zahrávali domáci opäť štandardnú situáciu, tento krát z pravej strany, loptu podcenil Svitek a Gula sa hlavou presadil aj po druhý krát - 2:0. Štandardné situácie sú zatial našim katom v novej súťaži, keďže všetkých 5 inkasovaných gólov sme dostali po štandardných situáciách. V 39. minúte sme pekne zakombinovali a Gažovič z pravej strany našiel centrom voľného Ostrihoňa, ktorý z voleja trafil presne - 2:1. Do 2. polčasu sme nastúpili aktívne a prakticky sme celý polčas domácich tlačili a snažili sa o otočenie výsledku. V 50. minúte potiahlo loptu Szabó, pred 16-ku prihral Ostrihoňovi, ktorý posunul na A. Adámka a ten aj s prispením teču domácich trafil presne - 2:2. Do konca zápasu sme sa snažili o vstrelenie víťazného gólu, ale viaceré veľké šance sme nedokázali využiť. Gól na kopačke mal Gašparík, Szabó a v 85. minúte išiel Gažovič sám na brankára, ale lopta mu v poslednej chvíli poskočila a bránu domácich netrafil. Po zápase je pre nás remíza málo, ale tešiť nás môže aspoň zlepšený výkon s bojovnosťou až do konca zápasu.

ŠK 2011 Pečeňady - FK Biely Kostol 2:2 (2:1)

Góly: 18. a 36. Gula – 39. Ostrihoň, 50. Adámek

PEČEŇADY: Rybanský – Jankovič, Durdy, Gula, Gubala, Antal, Izakovič, Zubčák, Moravanský, Kaľuha, Turanský (Belokostolský, Halas, Daniška, Mačica)

BIELY KOSTOL: Svitek – Kopčan, Backa, Ľ. Adámek, Stacho, Malina, Gašparík, Ostrihoň, Gažovič, Adámek, Szabó (Samák, Nagy, M. Jurina, Sládeček)

VIDEOZOSTRIH GÓLOV:

18´ - Gula - 1:0

36´ - Gula - 2:0

39´ - Ostrihoň - 2:1

50´ - Adámek - 2:2