A mužstvo remizovalo v Modranke

    V 21. kole sme vycestovali na zápas jari do Modranky. Stretnutie prvého s druhým poznačilo nefutbalové počasie a zápas bol viac o bojovnosti ako o futbalovej kvalite. V prípade nášho víťazstva sme si mohli vypracovať veľmi sľubný náskok na čele tabuľky, naopak v prípade víťazstva sa na nás mohla Modranka dotiahnuť na rozdiel 1 bodu.

    V 1. polčase sme s podporou vetra zatlačili domácich a boli sme jednoznačne lepším mužstvom. Na zlom teréne sme sa však trápili vo finálnej fáze a nedarilo sa nám presne zakončiť naše šance. Podarilo sa to až v 38. minúte, keď Čmehýl centrom z pravej strany našiel v 16-ke Malinu, ktorý hlavou ideálne loptu sklepol pre Hoblíka, ktorý z blízka otvoril skóre stretnutia - 0:1. V 1. polčase sme mali viacero striel spoza 16-ky, ale neujala sa ani jedna a tak sme do kabín išli s tesným náskokom. V 2. polčase sa hra otočila a domáci hnaný vetrom nás pritlačili na našej polovici. Naša obrana ale pracovala dobre a všetky nebezpečné situácie sa nám darilo likvidovať. Keď už to vyzeralo, že si odnesieme veľmi cenné 3 body, nezachytili sme rýchly nákop domácich na našu polovicu, kde Sekera ideálne prihral Gergelymu, ktorý v poslednej minúte stretnutia prekonal Sviteka v našej bráne - 1:1.

    Jeden veľmi smolný okamih, ktorý nás stál dôležitú výhru a tým aj pohodlný náskok na čele tabuľky. O postup sa bude ešte veľmi tuho bojovať a verme, že sa vyhneme ďalším zaváhaniam a budeme plne koncentrovaní, aby sme mohli na konci oslavovať. 

FO ŠK Modranka – FK Biely Kostol 1:1 (0:1)

Góly: 89. Gergely – 38. Hoblík

MODRANKA: Špernoga – Fančovič, Rakický, Križan, Kučík, Mačák, Péchy, Gumbír, Duchoň, R. Sekera (Baláž, Bango)

BIELY KOSTOL: Svitek – Adámek, Backa, Stacho, Čmehýl, Malina, Ostrihoň, Hoblík, Kopčan, Gažovič, Semanko (Sládeček, M. Jurina, Daniška)

VIDEOZOSTRIH GÓLOV:

38´ - Hoblík - 0:1

89´ - Gergely - 1:1