"A" mužstvo remizovalo s TJ FC Kátlovce

    Po 3-bodovom zisku z posledného zápasu chcelo naše "A" mužstvo nadviazať na tento výsledok a do Kátloviec si išlo jasne po 3 body. Stretnutie sme začali aktívne a hneď od úvodu sme kombinačnou hrou diktovali tempo stretnutia. Pri otváraní hry máme však stále výrazný problém a našimi ľahkými chybami vytvárame každý zápas až priveľa príležitostí pre súpera. Po podobnej ľahkej strate lopty na našej polovici sme dostali po umiestnenej strele spoza 16-ky gól a domáci sa ujali vedenia - 1:0. Po inkasovanom góle sme začali hrať aktívne smerom dopredu a vypracovali si niekoľko dobrých situácií, ale vyrovnať sa nám podarilo až po strele A. Adámka, ktorú domáci brankár podcenil a po nepresvedčivom zákroku mu prepadla cez ruky do siete - 1:1. Do kabín sa tak išlo za nerozhodného stavu. Po zmene strán sme chceli čo najskôr skórovať, aby sme získali kľud na kopačky, ale nedarilo sa nám využívať šance, ktorých sme mali dosť. Smutnou škvrnou stretnutia bol nevyberavý faul na nášho brankára Sviteka od domáceho útočníka, po ktorom musel Svitek striedať a do kabín odišiel len s pomocou. Dúfame, že to nebude nič vážne a Svitek sa čoskoro vráti do bránky.

    Stretnutie sme nezvládli po psychickej stránke a unaveným domácim sme nedokázali streliť rozhodujúci gól a získať plný počet bodov. V Kátlovciach sme stratili 2 body po remíze 1:1.

TJ FC Kátlovce – FK Biely Kostol 1:1 (1:1)

Góly: 30. Hlavatovič – 35. A. Adámek

KÁTLOVCE: Jurkas - Krchnár, Roman Hlavatovič, Hupka, Šimončič, Vyhlidal, Peter Uváček, Sliva, Marek Hlavatovič, Matej Uváček, Martin Uváček (Gajarský, Sekera, Pavlík)

B. KOSTOL: Svitek - Gažovič, Čmehýl, Lukáš Jurina, Marek Jurina, Andrej Adámek, Cagáň, Nagy, Ľuboš Adámek, Kobza, Laczó (Masár, Pösinger, Šiška)