A mužstvo prehralo v Zelenči

    V 8. kole sme vycestovali na zápas do Zelenča, kde nás čakal súper, ktorý ma túto sezónu len najvyššie ambície. Od úvodu stretnutia sme boli zakríknutí a nevedeli sme sa dostať do súvislejšej akcie. Domáci boli agresívni pri napádaní a v 15. minúte otvoril Bánovec skóre stretnutia, keď využil odrazenú loptu po centry z ľavej strany ihriska a zakončením k ľavej tyči nedal Indrišekovi šancu - 1:0. Už o 2 minúty nás nepotešil hlavný rozhodca, keď rontgenovými očami videl cez 5 hráčov pred ním neexistujúcu ruku v pokutovom území a odpískal penaltu. Bánovec namieril presne - 2:0. Bolo vidieť, že nás rýchle 2 góly zrazili do kolien a boli sme zbytočne nervózny. Súper to využil v 37. minúte kedy Dovičič nemal problém zakončiť prakticky z bránkovej čiary presný center na volej - 3:0. Už keď to vyzeralo, že zápas je rozhodnutý, vyšla nám kombinácia na pravej strane a Ostrihoň našiel Szabóa v 16-ke domácich, ktorý štuplami kopačky usmernil loptu do siete - 3:1. O dve minúty už sme prehrávali len o gól, keď sa po centry A. Adámka z pravej strany dobre zorientoval Ostrihoň, loptu si prebral a strelou prekonal domáceho brankára - 3:2. Do kabín sa tak išlo s tesným náskokom domáciach, ale hra ostávala otvorená. Absolútne nám však nevyšiel nástup do 2. polčasu, keď sme inkasovali už v 47. minúte. Proti strele Bánovca ešte Indrišek výborne zasiahol, ale na dorážku Babica z hranice pokutového územia už nemal nárok - 4:2. O výsledku definitívne rozhodol Bánovec, ktorý využil pokĺznutie dvoch našich hráčov a ostal nekrytý v našej 16-ke. Loptu si prebral a prekonal Indrišeka - 5:2. Do konca zápasu sme sa snažili ešte niečo s výsledkom urobiť, ale pri našej rozháranej zostave sa domáci dostávali do nebezpečných situácií a Indrišek nás uchránil od väčšieho prídelu. V 87. minúte sa ešte exportnou delovkou presadil M. Jurina, ktorý neváhal, napriahol spoza 16-ky a v páde vyslal raketovú strelu, ktorá povykrúcala všetky prsty domácemu brankárovi a prepadla medzi jeho nohami do siete - 5:3. 

ŠK Slávia Zeleneč – FK Biely Kostol 5:3 (3:2)

Góly: 15., 17. a 64. Bánovec (druhý z pen), 37. Dovičič, 47. Babic – 40. Szabó, 42. Ostrihoň, 87. M. Jurina

ZELENEČ: Gottstein – Bartovič, Kocian, Bednárik, Babic, Mich. Karol, Benkovský, Zubák, Bánovec, Dovičič, J. Horváth (V. Formanko, Zovlík, Hradský, Tibenský)

B. KOSTOL: Indrišek – M. Jurina, Backa, Ľ. Adámek, L. Semanko, Malina, Gašparík, A. Adámek, Szabó, Ostrihoň (Gažovič, Čmehýl, D. Semanko, Samák, Pocisk)

VIDEOZOSTRIH GÓLOV:

15´ - Bánovec - 1:0

17´ - Bánovec (11m) - 2:0

37´ - Dovičič - 3:0

40´ - Szabó - 3:1

42´ - Ostrihoň - 3:2

47´ - Babic - 4:2

64´ - Bánovec - 5:2

87´ - M. Jurina - 5:3