A mužstvo prehralo v Bíňovciach

    V 10. kole sme vycestovali k súperovi do Bíňoviec. Už na prvý pohľad bolo zrejmé, že kvalita hracej plochy pripomína lúku v Hriňovej pre pasenie oviec a náš kombinačný futbal sa hrať nedal. Od úvodu stretnutia sa bojovalo v osobných súbojoch a nabudení domáci v nich mali často navrch. Už v 4. minúte rozhodca postavil domácich na koňa, keď odpískal spornú penaltu. Čech nedal Indrišekovi v našej bráne šancu - 1:0. Po inkasovanom góle sme znervózneli, ale v 15. minúte sme zahrávali priami kop z 20 m. Loptu si postavil Adámek a strelou k pravej tyči vyrovnal - 1:1. Remízový stav vydržal skoro až do konca 1. polčasu, ale v 44. minúte sa Kumančík dostal za chrbát našej obrany a z ofsidovej pozície nám strelil gól do kabíny - 2:1. Do 2. polčasu sme nastúpili odhodlaní zvrátiť nepriznivý stav a po akcii striedajúceho Sládečka si jeho finálnu prihrávku zrazil do vlastnej brány jeden z domácich obrancov - 2:2. Po vyrovnaní sme boli aktívni, ale nepriaznivý terén a nervozita nám nedovoľovali strhnúť vedenie na svoju stranu. Naopak v 64. minúte domácim vyšiel protiútok do otvorenej obrany a rozhodli o svojom víťazstve po tečovanom streleckom pokuse - 3:2. Šancu na vyrovnanie mal Stacho, keď sme zahrávali pokutový kop, ale domáci brankár jeho strelu vystihol a my sme tak nepremenili ďalšiu penaltu, ktorá mohla znamenať bodový zisk.

Po nevýraznom výkone na hroznom ihrisku sme stratili 3 dôležité body. 

TJ Družstevník Bíňovce – FK Biely Kostol 3:2 (2:1)

Góly: 4. Čech (z pen), 44. Kumančík, 64. Petrovič – 15. Ľ. Adámek, 59. vlastný

BÍŇOVCE: Dekan – Tarkoš, Halaša, Kostolanský, Královič, Petrovič, Králik, Opálek, Kostolanský, Ľ. Čech, Kumančík (Strečanský, Ryšavý, Burian)

B.KOSTOL: Indrišek – Ľ. Adámek, Stacho, M. Jurina, Čmehýl, L. Jurina, Malina, Hoblík, Daniška, Ostrihoň, Kopčan (Semanko, Sládeček, Gažovič)