A mužstvo prehralo doma s Modrankou

    V 8. kole sme privítali na domácej pôde silného súpera z Modranky. Od úvodu sme boli aktívnejším tímom a snažili sme sa kombinačnou hrou prekonať pevnú defenzívu súpera. Hostia hrozili rýchlymi kontrami a hlavne presnými loptami za našu obranu na ktoré si zbiehal rýchly Sekera. Postupne sa hra vyrovnávala a viacero príležitostí na oboch stranách ostalo nevyužitých. Do kabín sa tak išlo za bezgólového stavu. Do 2. polčasu sme nastúpili aktívne a pritlačili sme súpera, ktorý sa iba bránil a zdalo sa ako keby mu dochádzali sily. Z nášho tlaku rezultovala najväčšia príležitosť kedy sa Sládeček dostal k dorážke z tesnej blízkosti brány, ale trafil iba brvno. V 61. minúte boli hostia prvý krát na našej polovici v 2. polčase a po strele z pravej strany sa k dorážke dostal Gumbír, ktorý nemal problém loptu dokopnúť do prázdnej brány - 0:1. V 71. minúte videl po konflikte s Gumbírom druhú žltú kartu Kopčan a v zápase predčasne skončil. Aj napriek tomu sme hrali stále aktívne a snažili sa minimálne o vyrovnanie. V 74. minúte hostia opäť zaútočili do otvorenej obrany a Valko si v 16-ke urobil priestor zasekávačkou a strelou k pravej tyči zvýšil na 0:2. Už v 76. minúte sme znížili z pokutového kopu, keď sa presadil Adámek - 1:2. V 80. minúte sme kopali ďalšiu penaltu a mali tak ideálnu šancu na vyrovnanie, ale Adámek sa druhý krát nepresadil. V nadstavenom čase hostia definitívne rozhodli o svojom víťazstve keď sa zo samostatného nájazdu presadil Lančarič - 1:3.

    Zápas v ktorom sme pôsobili lepším dojmom a z ktorého sme si zaslúžili aspoň bod, sme nakoniec nezvládli, čo nás stálo nie len 3 body, ale aj prvé miesto v tabuľke, na ktoré sa dostali Bučany. 

FK Biely Kostol – FO ŠK Modranka 1:3 (0:0)

Góly:76. Adámek (z pen.) - 61. Gumbír, 74. Valko, 90. Lančarič

ČK: 71. Kopčan (Biely Kostol)

BIELY KOSTOL: Indrišek – Adámek, Stacho, M. Jurina, Kopčan, Čmehýl, Nagy, L. Jurina, Malina, Gažovič, Sládeček (Daniška, Ostrihoň, Hoblík)

MODRANKA: Špernoga – Sekera, Gumbír, Huščava, Novota, Kučík, Rakický, Mačák, Valko, Gergely, Fančovič (Lančarič)

VIDEOZOSTRIH GÓLOV:

 61´ - Gumbír - 0:1 

74´ - Valko - 0:2

76´ - Adámek (11m) - 1:2