A mužstvo postúpilo do 3. kola Bestrent cupu

    V 2. kole Bestrent cupu sme sa stretli na domácej pôde s mužstvom Zelenča. Celý zápas bol poznačený množstvom súbojov a hra sa prelievala z jednej strany na druhú. Vyrovnaná partia sa hrala celý 1. polčas, pričom obe mužstvá mali príležitosti na otvorenie skóre zápasu. Vyloženejšie šance mal náš súper, ale nedokázal prekonať Indrišeka v našej bráne a tak sa išlo do kabín za bezgólového stavu. V 2. polčase sa už v 48. minúte presadil Ostrihoň, keď ho do úniku vyslal krásnou prihrávkou Malina - 1:0. Do konca zápasu sme bojovali o udržanie tesného náskoku, pričom si hostia vypracovali veľký tlak pred našou bránou, ale skórovať sa im napokon nepodarilo a tak sa tešíme z postupu do ďalšieho kola, kde sa stretneme s družstvom ŠK Cífer 1929. 

FK Biely Kostol – ŠK Slávia Zeleneč 1:0 (0:0)

Gól: 48. Ostrihoň

B.KOSTOL: Indrišek – Ľ. Adámek, Samák, Malina, Stacho, Daniška, Gažovič, Čmehýl, Hoblík, Jurina, Ostrihoň (Posinger, Balažovič, Pocisk, Sládeček)

ZELENEČ: Zolvík – Bartovič, Kocian, Karol, Belko, P. Formanko, Bednárik, Horváth, M. Formanko, Hradský, Bánovec (V. Formanko, Levčík)

VIDEOZOSTRIH GÓLOV:

48´ - Ostrihoň - 1:0