"A" mužstvo porazilo ŠK Naháč

    Po nepresvedčivom výkone v Košolnej potrebovalo naše "A" mužstvo získať 3 body, čo sa mu nakoniec aj podarilo. V rámci 17. kola VII. ligy sme privítali na domácom štadióne ŠK Naháč. Už od úvodu stretnutia bolo zrejmé, že našich hráčov zväzuje nervozita a vyprodukovali veľké množstvo chýb, z ktorých pramenili niektoré šance súpera a len vďaka jeho nemohúcnosti v útoku sme neprehrávali hneď od úvodu stretnutia. Veľké problémy malo naše mužstvo už pri otváraní hry z vlastnej polovice a veľké množstvo prihrávok bolo nepresných a končilo na kopačkách súpera. Problémy spôsoboval aj silný protivietor a terén, ktorý vzhľadom na nedávno vybudované závlahy nebol v najlepšom stave. V prvom polčase stála za pozornosť hádam len situácia pri našom prvom góle, kedy po veľmi peknej kombinačnej akcii našiel Ľ. Adámek ďalekonosným pasom do šestnástky nabiehajúceho Nagya, ktorý rutinérsky z prvej zakončil a nedal hosťujúcemu brankárovi šancu - 1:0. V prvom polčase sme sa prezentovali ešte pár nádejnými akciami, ale skóre sa už nezmenilo. Do druého polčasu sme vstúpili oveľa aktívnejšie a súper mal problémy s našim pohybom. Od úvodu sme Naháč zatlačili na ich polovicu ihriska a hra v prvých 20. minútach druhého polčasu vyzerala podľa predstáv. Náš výborný nástup sme využili na zvýšenie našeho náskoku, kedy sa po peknom centre do pokutového územia od M. Jurinu presadil hlavou Samák - 2:0. Po strelenom góle sa však naše mužstvo uspokojilo a prestalo s aktívnou hrou. Do konca stretnutia sme mali ešte zopár slušných šancí, no prekonať hosťujúceho brankára sa nám už nepodarilo.

    Výkon opäť nebol taký, aký by sme si predstavovali, ale momentálne sú najdôležitejšie 3 body a tie sme získali, nič to ale nemení na tom, že sa budeme musieť stále výrazne zlepšiť.

 

Biely Kostol – Naháč 2:0 (1:0)

Góly: 20. Nagy, 53. Samák

BIELY KOSTOL: Šiška – Gažovič, Samák, Čmehýl, L. Jurina, M. Jurina, A. Adámek, Cagáň, Nagy, Ľ. Adámek, Kobza (Hoblík, Posinger, Laczó)

NAHÁČ: Šutta – L. Boledovič, Ščasnovič, Sersen, Kochajda, Palkovič, Fančovič, M. Lopatka, Hodulík, Šarabok, M. Sersen (P. Lopatka, Čavara)