A mužstvo opäť víťazne v Bohdanovciach

    V 3. kole sme vycestovali na zápas do Bohdanoviec a to že nám tento súper nesedí sa začalo potvrdzovať hneď od úvodu zápasu. V 1. polčase sme predviedli najhorší výkon v tomto ročníku a domácich sme ľahko púšťali do gólových šancí. Aj napriek tomu sme skóre otvorili my. V 17. minúte Sládeček využil zaváhanie domáceho brankára, ktorý pri výbehu nezasiahol loptu a tá cez neho prepadla a náš najlepší strelec nemal problém skórovať - 0:1. V 25. minúte však zahrávali domáci rohový kop, loptu Indrišek neudržal a z dorážky sa domácim podarilo vyrovnať - 1:1. V 34. minúte sme sa opäť dostali do vedenia a znovu to bol nestarnúci Sládeček, ktorý strelou pomedzi nohy prekonal domáceho brankára - 1:2. V 38. minúte, ale bolo znovu vyrovnané, keď domáci využili aktivitu rýchleho Heribana, ten sa rýchlostne presadil po ľavej strane a centrom našiel úplne voľného spoluhráča v našej 16-ke, ktorý vyrovnal na 2:2. Do 2. polčasu sme naskočili sústredení a hra z našej strany začala mať spád. Peknými kombináciami sme postupne zlomili húževnatých domácich, ktorí fyzicky odpadli a v 68. minúte prudkou strelou strhol vedenie na našu stranu L. Jurina - 2:3. V zápase sme ťažili aj zo šírky nášho kádru a na unavenú obranu hostí doslova vyletel striedajúci Hoblík, ktorý po necelej minúte od príchodu na ihrisko aj skóroval. Nagy ho pekne vysunul prihrávkou do 16-ky a Hoblík prestrelil brankára domácich - 2:4. V 89. minúte si Hoblík našiel center z pravej strany a z voleja prekonal brankára domácich druhý krát - 2:5. V 90. minúte Hoblík skompletizoval svoj hetrik, kedy si jemnocitným dotykom prebral prihrávku ideálne do behu a tým istým miestom na svojom chrániči, niekde v oblasti pod kolenom preloboval zúfalého domáceho brankára. :) - 2:6.

Po rozpačitom 1. polčase sme sa v tom druhom vrátili k výkonom z prvých dvoch zápasov a nedali domácim šancu, pričom sme sa dostali na 1. miesto tabuľky. 

TJ Elastik Bohdanovce – FK Biely Kostol 2:6 (2:2)
Góly: 25. Kover, 38. Chudý – 17. a 34. Sládeček, 68. Jurina, 74., 89. a 90. Hoblík
BOHDANOVCE: Kopúnek – Kover, Arpáš, Janec, Doboš, Minarovič, Palšovič, Sanny, Novosedlík, Heriban, Chudý (Dufek, Faga, Palšovič)
BIELY KOSTOL: Indrišek – Adámek, Stacho, Kopčan, Gažovič, Malina, L. Jurina, Sládeček, Nagy, Jurina, M. Čmehýl (Daniška, Semanko, Balažovič, Hoblík, Samák)