"A" mužstvo nestačilo na súpera z Košolnej

    Po veľmi sľubných výsledkoch v príprave sa naše "A" mužstvo predstavilo na ihrisku TJ  Družstevník Košolná v rámci 16. kola VII. ligy. Odvetnú časť súťaže, ale naše mužstvo nezačalo vôbec dobre a po veľmi zlom výkone prehralo 0:1. V zápase sme mali len pár náznakov šancí a celkovo sme pôsobili nezohratým a nekoncentrovaným dojmom. Hráči nepredviedli svoj štandard a potešil iba výkon Šišku v bráne, vďaka ktorému sme neodchádzali z Košolnej s hanbou. Domáci sa spoliehali najmä na rýchle protiútoky do otvorenej obrany a naše mužstvo si s tým nevedelo poradiť. V predu sme pôsobili bezzubým dojmom a domácim sme príliš starostí nenarobili.

    Odvetná časť sa ešte len rozbehla a preto netreba dávať výsledku peíliš veľkú váhu, ale bude nutné sa zlepšiť vo všetkých činnostiach, aby sme mohli pomýšlať na umiestnenie na vyšších miestach tabuľky.

Košolná – Biely Kostol 1:0 (0:0)

Gól: 57. Greguš

KOŠOLNÁ: M. Chudják – R. Bobok, Kosnáč, Janiš, Holekši, Konečný, Greguš, Homoľa, Houdek, Čavara, Hrušovský (Ševčík, Váry, Pav. Kollár)

BIELY KOSTOL: Šiška – Gažovič, Samák, Čmehýl, L. Jurina, M. Jurina, A. Adámek, Cagáň, Nagy, Masár, Laczó (Hoblík, Sucháň)