A mužstvo iba remizovalo v Brestovanoch

    V 15. kole sme vycestovali do Brestovian a očakávalo sa jasné víťazstvo. Od úvodu stretnutia sme však nepôsobili ako lepšie mužstvo, síce sme mali prevahu v držaní lopty, ale slabý pohyb a mnoho nepresností nám nedovolilo účelnejšie kombinovať. V 14. minúte sa dostal súper prvý krát na našu polovicu a bola z toho hneď penalta, keď Svitek v našej bráne po malej domov nastrelil napádajúceho domáceho útočníka a následne sa s ním dostal do kontaktu. Rozhodca stretnutia videl svojim 70-ročným okom faul aj napriek tomu, že sa nachádzal v stredovom kruhu a nariadil pokutový kop. Maar nedal Svitekovi šancu - 1:0. Po góle sme začali o niečo lepšie kombinovať a v 21. minúte využil sklepnutie Ostrihoňa Gažovič, keď strelou pod brvno vyrovnal na 1:1. Do konca 1. polčasu sme sa pokúšali o strhnutie vedenia na našu stranu, ale akcie sme zakončovali nepresne a domáci, ktorí bránili všetci svoju 16-ku odvracali každý náš útok. Do 2. polčasu sme vstúpili aktívne a v 47. minúte sme mali najväčšiu šancu na strelenie gólu. Po nebezpečnej strele spoza 16-ky sa k dorážke dostal Stacho, ale domáci brankár predviedol skvelé zákroky. Do konca zápasu sme sa snažili streliť víťazný gól, ale obrana domácich s výborným výkonom brankára nám nedovolili zápas otočiť v náš prospech. V poslednej minúte nás nepotešil ani rozhodca, ktorý nám neodpískal jasnú penaltu, kedy už mal oči unavené a zo stredového kruhu, kde pôsobil celý zápas tento krát faul nevidel.

    Prvé zakopnutie prišlo veľmi skoro a v ďalších zápasoch budeme musieť predviesť určite lapší výkon, ak chceme pomýšľať na 1. miesto v tabuľke. Po našom zaváhaní idú o  bod do čela tabuľky Bučany. 

TJ Družstevník Brestovany – FK Biely Kostol 1:1 (1:1)

Góly: 14. Maar (z pen) – 21. Gažovič

BRESTOVANY: Tomík – Vilinovič, Sládeček, Šiška, Vyskoč, Kollár, Rejduga, Spevák, Vidovič, Maar, Zlatohlávek (Toráč, D. Zlatohlávek, Rendek)

B. KOSTOL: Svitek – Ľ. Adámek, Stacho, Čmehýl, Malina, Gažovič, Ostrihoň, Backa, M. Jurina, Hoblík, Samák (L. Jurina, Sládeček, Kopčan, Semanko)

VIDEOZOSTRIH GÓLOV:

14´ - Maar  (11m) - 1:0

21´ - Gažovič - 1:1