A mužstvo deklasovalo Trstín

    V 27. kole sme privítali na našom ihrisku súpera z Trstína. Už od úvodu stretnutia bolo zrejmé, že výsledok zápasu bude len otázkou skóre. V 3. minúte sa presadil z dorážky Čmehýl a spustil kanonádu do siete hostí - 1:0. V 9. minúte L. Jurina prepálil rukavice brankára hostí strelou spoza 16-ky- 2:0. V 15. minúte obišiel Sládeček brankára a loptu viedol až za bránkovú čiaru - 3:0. V 1. polčase sa ešte 2 krát presadil L. Jurina a peknou strelou z voleja aj M. Jurina, aby stanovili polčasové skóre na 6:0. Po zmene strán sa obraz hry nemenil a po pekných kombinačných akciách sa postupne presadili 3 krát L. Jurina, ktorý tak vsietil 6 gólov, Dobrovodský, Stacho a Daniška. čisté konto sme si však neudržali, keď nás z protiútoku prekvapil Vavro, ktorý sa ocitol sám pred Hanzelom v našej bráne a dal výsledku konečnú podobu - 12:1. Proti zdecimovanému súperovi sme predviedli veľa pekných futbalových momentov a bolo vidieť, že si naši hráči zápas užívali.

FK Biely Kostol – TJ Sokol Trstín 12:1 (6:0)

Góly: 9., 33., 36., 47., 58. a 81. L. Jurina, 3. Čmehýl, 15. Sládeček, 43. M. Jurina, 50. Dobrovodský, 70. Stacho, 72. Daniška – 83. Vavro

B. KOSTOL: Hanzel – Ostrihoň, Stacho, Samák, Čmehýl, Nagy, M. Jurina, Daniška, Gažovič, Sládeček, L. Jurina (Dobrovodský, Kuzma)

TRSTÍN: Obselka – Zuzčák, Palkovič, Miškovič, Štibraný, Vajsábel, Vavro, Taranda, Hetteš, Boledovič, Vörös (Klokner)