A mužstvo deklasovalo Kátlovce

    V 1. kole nového súťažného ročníka sme vycestovali k nepríjemnému súperovi z Kátloviec. Pred štartom nového ročníka sme sa výrazne posilnili a na hre to bolo jednoznačne vidieť. Od úvodu stretnutia sme mali viac z hry a už v 11. minúte sme dokázali prevahu zužitkovať na otvárací gól. Gažovič zahrával rohový kop a po skrumáži sa v pokutovom území dostal do zakončenia Hoblík. Lopta sa na naše šťastie dostala do siete domácich - 0:1. V tejto fáze hry nám skvele fungoval najmä stred ihriska, kde skvele hrali Semanko a Malina. V 15. minúte Semanko výbornou prihrávkou uvoľnil do samostatného úniku Stacha a ten svoj šprint zakončil peknou obalovačkou k pravej tyči - 0:2. Domáci sa však nevzdávali a vytvorili si viacero nepríjemných zakončení zo stredných vzdialeností, dokonca raz opečiatkovali brvno našej brány a jedným výborným zákrokom sa prezentoval aj Svitek v našej bráne. V 39. minúte domácu snahu ale schladil Sládeček, ktorý využil výbornú prácu Ostrihoňa a pred brankárom rutinérsky zvýšil na 0:3. Do druhej polovice sme nastúpili s kontrolou zápasu a domáci postupne rezignovali. V 56. minúte Gažovič dlhou prihrávkou našiel Sládečka za obranou domácich a ten dostal na dva krát hlavou loptu do siete - 0:4. Bodku za zápasom dal v 87. minúte Gažovič, keď využil prihrávku od Nagya a strelou k ľavej tyči spečatil stav zápasu - 0:5.

 TJ FC Kátlovce – FK Biely Kostol 0:5 (0:3)

Góly: 11. Hoblík, 15. Stacho, 39. a 56. Sládeček, 87. Gažovič

KÁTLOVCE: Jurkas – Cibrín, Babečka, Slovák, Vagovič, Kobetič, Šimončič, Sliva, Depeš, Hlavatovič, P. Uváček (Zemko, D. Uváček, Beňo)

BIELY KOSTOL: Svitek – Adámek, Semanko, Stacho, Kopčan, Ostrihoň, Gažovič, Malina, L. Jurina, Sládeček, Hoblík (M. Jurina, Balažovič, Samák, Nagy, Daniška)